Valif 20MG Vardenafil

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Valif is weer een nieuwe erectiepil van de bekende fabrikant Ajanta Pharma. De pillen bevatten 20 mg vardenafil, dezelfde stof die ook zit in het merkproduct....
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 10 € 19,95 Bestellen
2 20 € 18,95 Bestellen
5 50 € 17,95 Bestellen
10 100 € 16,95 Bestellen
20 200 € 15,95 Bestellen
50 500 € 14,95 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Valif 20mg Vardenafil

Valif is weer een nieuwe erectiepil van de bekende fabrikant Ajanta Pharma. De pillen bevatten 20 mg vardenafil, dezelfde stof die ook zit in het merkproduct Levitra. Ze hebben dus dezelfde werking alleen is de prijs veel lager!

Valif 20mg voor een super erectie

Vardenafil is een snelwerkende stof waarmee u vrijwel direct van uw erectieproblemen bent verlost als u dagelijks een tablet slikt. Doe dit een half uur tot een uur voor de seksuele activiteit en u merkt dat de penis bij minimale prikkeling stijf wordt. Daarbij komt dat de erectie met vardanafil ook nog eens langer aanhoudt. U krijgt dus niet alleen makkelijker een erectie, uw uithoudingsvermogen gaat er ook op vooruit! Gemiddeld zijn mannen met vardenafil in staat om gedurende 4 tot 5 uur in staat om spontaan een erectie te krijgen.

 Valif Oral Jelly

Valif 20 bevat 20mg vardenafil, een vrij sterke dosis voor een super erectie. Het is een zeer betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor mannen bij wie Viagra niet het gewenste effect heeft.

Valif 20mg en andere erectiemiddelen met vardenafil kunt u discreet online kopen bij Kamagrashop. Tevens is er ook Valif Oral Jelly verkrijgbaar bij Kamagrashop. Deze jelly heeft exact dezelfde werking, met als voordeel dat u geen tabletten hoeft te slikken en dat de gel sneller werkt omdat deze in de mond al wordt opgenomen door het lichaam.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium blanditiis, distinctio earum error et expedita fuga illo incidunt laboriosam libero magni minima nam quo quod rem. Cumque illo velit voluptatibus!

Extra informatie

Bonus Nee
packing strips
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!